Ledendag 2014

12 oktober 2014

       

Save the date! Zondag 12 oktober staat helemaal in het teken van onze leden. We nodigen jullie van harte uit om ons en elkaar te ontmoeten, gezellig te praten over aspiraties en dromen, maatschappelijke uitdagingen en misschien zelfs ideeën op te doen voor de toekomst van de Liga voor Mensenrechten.

Starten doen we met de vertoning van "9999". Deze aangrijpende documentaire verweeft de verhalen van vijf geïnterneerden. Ze wachten in de gevangenis van Merksplas op hun vrijlating, troost, hoop en vrijheid. Het leven achter tralies lijkt geenszins op het leven buiten de gevangenismuren. De tijd staat er stil. Het enige wat hen rest is de voortdurende confrontatie met zichzelf, met hun daden en hun ziekte. We verdwijnen samen met hen achter de onverbiddelijke deur. En wachten mee.

Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning en ontmoeting. Na de voorstelling praten we graag bij met een drankje in de mooie bar van De Studio.

Wil je er graag bij zijn maar ben je nog geen lid? Geen probleem, we regelen dat hier snel en eenvoudig! Voor amper €5 per jaar geef je ons een deugddoende schouderklop en trakteren wij jou op een geweldig fijne dag!

Noot: de bestaande leden hebben ondertussen een uitnodiging ontvangen. Ben je pas lid geworden en heb je geen uitnodiging ontvangen? Bel dan even op 09/223.07.38.

Graag tot dan!

Reageer

Reacties worden gemodereerd. Onaanvaardbare inhoud wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief

Lees hier onze laatste nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle interessante mensenrechtenweetjes.
Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief viermaal per jaar gratis in je mailbox.