Vacature: Fondsenwerver 0,6 VTE onbepaalde duur of op zelfstandige basis

01 juni 2021

       

De Liga voor Mensenrechten zoekt per direct een creatieve fondsenwerver (m/v/x) om haar financiële duurzaamheid te versterken en haar inkomstenbronnen te diversifiëren.

De Liga bouwt aan een vrije en open samenleving waarin mensenrechten er zijn voor iedereen. We streven naar een cultuur waarin mensenrechten begrepen, verdedigd, gerespecteerd en gewaardeerd worden; Om een mensenrechtencultuur te vestigen werkt de Liga aan de verbreding van het draagvlak voor mensenrechten in België.

Ben je bevlogen in het uitbouwen van duurzame organisatie financiering. Ben je vindingrijk in het diversifiëren van inkomstenbronnen? Heb je succesvolle ervaring in fondswerving, projectfinanciering, crowdfunding en crowdsuing? Wil je jouw commercieel talent inzetten voor een maatschappelijk doel? Zijn financiële en organisatorische uitdagingen voor jou opportuniteiten waar je graag je tanden in zet? Kan je donoren enthousiasmeren over de Liga en kan je resultaatgericht werken? En op zoek naar een nieuwe job in een zeer bevlogen team.

Reageer vóór 21 juni op deze vacature en misschien word jij wel onze nieuwe collega.

Jouw uitdagingen

Je zet onze huidige financiële strategie voor 2021-2025 op punt en zet je daarna in voor de uitvoering en coördinatie van dit plan. Je zet zowel kleine als grotere fondswervingscampagnes op, verzilvert projectfinanciering en organiseert crowdfundings en crowdsuings. Je ondersteunt collega’s bij de financiële verantwoordingen van projecten. Je bouwt netwerken van major donors verder mee uit en detecteert netwerken met en fondswerving/projectfinanciering bij relevante stichtingen. Dit alles doe je binnen de kaders van onze missie en visie.

Wij bieden

  • Een contract van onbepaalde duur 0,6 VTE of op zelfstandige basis (te bespreken)
  • Bij succesvolle resultaten is contractuitbreiding naar 0,80 VTE na 12 maanden mogelijk.
  • Verloning volgens het loonbarema B1a (Paritair Comité 329 sociaal-cultureel werk)
  • Gedeeltelijke overname relevante anciënniteit
  • Flexibele uren, soepele compensatie avondwerk
  • Extra legale voordelen zoals maaltijdcheques

Werkplek in Gent, in de lente van 2022 verhuizen we naar het Huis voor Mensenrechten in Molenbeek!

Praktisch

Solliciteren kan vóór 21 juni 2021 door het sturen van een email naar jobs@mensenrechten.be met motivatiebrief en curriculum vitae ter attentie van Liefke Dolmans, Directeur, onder vermelding van: Fondsenwerver. Kandidaten die in aanmerking komen voor tewerkstellingsmaatregelen worden uitgenodigd om dit expliciet te vermelden.

Weerhouden kandidaten zullen (uiterlijk) 24 juni worden uitgenodigd om een digitale schriftelijke proef te maken op zaterdag 26 juni, 11 uur. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden tussen 1/9 juli.

Gelijke kansen en diversiteit

De Liga voor Mensenrechten is een werkgever die gelijke kansen hoog in het vaandel draagt en die ernaar streeft dat haar personeelsbestand een weerspiegeling is van de diversiteit in de samenleving. Kandidaten van diverse achtergrond worden zeer aangemoedigd om te solliciteren.

Voor meer informatie kan je ons bereiken via mail info@mensenrechten.be

Tags:

LIGA VACATURE

Reageer

Reacties worden gemodereerd. Onaanvaardbare inhoud wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief

Lees hier onze laatste nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle interessante mensenrechtenweetjes.
Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief viermaal per jaar gratis in je mailbox.