De Liga valt in de prijzen

02 oktober 2019

De Liga voor Mensenrechten mag zich zowel winnaar van een M-Award als Duurzame Held noemen. We zijn bijzonder fier dat onze dagelijkse inzet gezien en geprezen wordt! Bedankt aan alle vrijwilligers, donateurs, partnerorganisaties… voor de onuitputtelijke steun. Mensenrechten = teamwork.

       

De Liga voor Mensenrechten wint een M-Award!

De Liga voor Mensenrechten wint een M-Award!Afgelopen donderdag viel de Liga in de prijzen, onze Privacyapp ontving een M-Award voor Mediawijs Beleid. Deze applicatie maakte deel uit van onze verkiezingscampagne ‘Stem op Mensenrechten’ in het voorjaar van 2019. De jury loofde de toegankelijke informatie over hoe de overheid omgaat met onze privacy alsook de mogelijkheid om je bezorgdheid via een bericht te sturen naar politieke partijen. We zijn blij dat ons initiatief niet alleen werd opgepikt door de media maar ook nog eens een prijs mocht ontvangen. De concurrentie (lees: andere laureaten en winnaars was bovendien razend interessant. We blijven deze verhalen zeker volgen. To be continued…

De Liga is een Duurzame Held!

De Liga is een Duurzame Held!Elk jaar tijdens de Week van de Duurzame Gemeente (18 tot 25 september 2019) kunnen gemeentes organisaties omdopen tot Duurzame Held. Die helden streven naar één of meer duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.
Stad Gent doopte de Liga (samen met zestien andere organisaties) om tot Duurzame held en koppelde ons werk aan doelstelling 16: “Vrede, veiligheid en sterke publieke diensten.” De Liga mag zich dus een jaar lang Duurzame Held noemen!

 

Tags:

EVENEMENT

Reageer

Reacties worden gemodereerd. Onaanvaardbare inhoud wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief

Lees hier onze laatste nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle interessante mensenrechtenweetjes.
Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief viermaal per jaar gratis in je mailbox.