Banner

Tijdschriften

TvMR & FATIK

De Liga voor Mensenrechten brengt twee tijdschriften uit die vier keer per jaar verschijnen.

TvMR - Tijdschrift voor Mensenrechten

35 € / jaar

Tijdschrift voor Mensenrechten is een uniek magazine dat mensenrechten op een academische én toegankelijk manier behandelt. Een ruime waaier aan thema’s komen aan bod met een bijzondere aandacht voor mensenrechten in België en Vlaanderen. De academische redactie waakt over het wetenschappelijk karakter van de artikelen via een proces van peer review.

Download een voorbeeldexemplaar of bekijk alle vorige artikelen uit TvMR. Klik hier voor een overzicht van alle tijdschriften en download de pdf. Het meest recente nummer is bestemd voor de abonnees.

Voor een abonnement betaal je 35 € per jaar en ontvang je vier nummers.

Hoofdredacteurs: Pieter Cannoot (UGent)
Eindredactie: Mathilde Sonnet
Redactie:  Eva Albers, Hannah Aziza Ghulam Farag, Joyce De Coninck, Hadjira Hussain Khan, Louise Janssens, Eline Kindt, Laurens Lavrysen, Mathieu Leloup, Michaël Merrigan, Annelies Nachtergaele, Anne Oloo, Paul Pataer, Louise Reyntjens, Stijn Smet, Thea Staes, Rozelien Van Erdegem, Cathérine Van de Graaf, Catherine Van De Heyning, Merel Vrancken

FATIK - Tijdschrift voor Strafbeleid & Gevangeniswezen

Gratis

Fatik volgt recente evoluties van het strafbeleid op de voet. Je vindt er kritische artikels en besprekingen van regelgeving en rechtspraak omtrent het gevangeniswezen. Ook kan je er boeiende interviews en besprekingen van academische publicaties en recente onderzoeken lezen.

Klik hier voor een overzicht van alle tijdschriften en download de pdf.

Hoofdredactie: Lars Breuls
Eindredactie: Aurore Vanliefde
Redactie: Ellen Goossens, Chris Hermans, Jürgen Millen, Olivia Nederlandt, Neil Paterson, Koenraad Polfliet, Freya Vander Laenen, An-Sofie Vanhouche.

Deel deze pagina