• Word gratis lid
  • Investeer in Mensenrechten

       

Greet Van Dael

Bewegingsmedewerker

Greet Van Dael is de bewegingsmedewerker van de organisatie met als hoofddoel het draagvlak voor mensenrechten te verbreden. Greet organiseert het educatieve – en bewegingsluik. Haar kan je contacteren voor de events als de Big Brother Awards en de Prijs voor de Mensenrechten, maar ook voor interessante samenwerkingsverbanden en educatieve plannen. Greet was voordien jeugdwerker in Brussel en Vlaanderen en houdt van het opzetten van educatieve processen. Greet studeerde sociaal-cultureel werk in Heverlee en politieke wetenschappen in Brussel.

greet@mensenrechten.be

Eline Kindt

Beleidsmedewerker

Eline ondersteunt het inhoudelijke beleid van de Liga. Voordien werkte Eline als doctoraal onderzoeker aan het Human Rights Centre van Universiteit Gent. Daarvoor was Eline actief als research associate bij Public International Law & Policy Group, een internationale pro bono law firm. Ze studeerde rechten in Gent en Utrecht en behaalde daarna een doctoraat in de rechten aan Universiteit Gent.

eline@mensenrechten.be

Brigitte Herremans

Communicatiemedewerker

Brigitte Herremans is communicatiemedewerker voor de Liga. Daarnaast werkt ze als beleidsmedewerker Midden-Oosten en Noord-Afrika bij Bozar. Voorheen was ze beleidsmedewerker Midden-Oosten bij Broederlijk Delen en Pax Christi Vlaanderen, waar ze een passie voor mensenrechten en internationaal recht ontwikkelde. Ze deed Midden-Oosten studies aan de Universiteit Gent en internationale betrekkingen aan de Université Libre de Bruxelles.

brigitte@mensenrechten.be

Ronny Mortier

Web projecten & IT

Ronny houdt de IT-infrastructuur draaiende en is verantwoordelijk voor de website van de Liga, diverse campagne sites en de opmaak van Tijdschrift voor Mensenrechten en Fatik.

 ronny@mensenrechten.be

Liefke Dolmans

Vrijwillig medewerker asiel en migratie

Liefke ondersteunt als vrijwilliger het inhoudelijke beleid van de Liga op het gebied van Asiel en Migratie. Zij heeft gewerkt als assistente rond het VN-verdrag inzake de rechten van de personen met een handicap bij het Duitse Nationale Mensenrechten Instituut in Berlijn en liep o.a. stage bij de Fundamental Rights Agency van de Europese Unie. Liefke studeerde algemene sociale wetenschappen aan de Universiteit Utrecht in Nederland en behaalde haar L.L.M met een specialisatie in Mensenrechten en Internationaal Humanitair Recht aan de Viadrina Universiteit van Frankfurt (O).

liefke@mensenrechten.be

Fien De Smet

Stagiair

Fien studeert Sociaal Werk aan HoGent nadat ze reeds haar diploma Orthopedagogie behaalde. Op de Liga ondersteunt ze voornamelijk bewegingsmedewerker Greet in het verbreden van het maatschappelijk draagvlak voor mensenrechten in België. In het bijzonder werkt Fien mee aan de Prijs voor Mensenrechten op 8 december 2018.

fien@mensenrechten.be

Louise Janssens

Vrijwillig Beleidsmedewerker

Louise heeft haar Master in de Rechten behaald aan de Universiteit Antwerpen en is zonet afgestudeerd aan het European Inter-University Center in Venetië, waar ze haar Master in de Mensenrechten behaalde. Ze ondersteunt de Liga als vrijwillig beleidsmedewerker.

louise@mensenrechten.be

Dorine De Brauwer

Administratief medewerker

Dorine werkt meer dan 25 jaar bij de Liga en houdt de boekhouding en personeelsadministratie op orde. Ook voor alle vragen over abonnementen, lidmaatschap, financiële ondersteuning of fiscale attesten kan je bij haar terecht.

dorine@mensenrechten.be

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief