Actiecursus: van verontwaardiging tot actievoeren in drie avonden

20 oktober 2014

       

Je bent verontwaardigd over de huidige gang van zaken en je wil verandering, maar je weet niet waar te beginnen? Misschien wil je ijveren voor een betere verkeersveiligheid, voor betere arbeidsrechten in het Zuiden of tegen de wapenwedloop. Maar hoe zorg je ervoor dat je stem gehoord wordt? Acties kunnen een belangrijk middel zijn. Maar hoe voer je actie?

Ontdek het op de actiecursus! In oktober richten we drie avonden in voor geëngageerde mensen uit het Gentse met een gezonde interesse tot honger naar vreedzaam actievoeren. We serveren geen droge theorie, maar reiken tools aan waarmee we samen aan de slag gaan.

De workshops gaan door op maandagavond 6, 13 en 20 oktober van 19uur tot 21u30 in Ons Huis op de Vrijdagmarkt 9 in Gent.

 

  • 20 oktober: Actie & reactie

Tijdens je actie kom je in contact met verschillende mensen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met omstaanders en voorbijgangers? Wat doe je met de politie? Daarnaast bekijken we mogelijke juridische gevolgen van acties.


De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in via 
vredesactiegent@hotmail.com

De prijs bedraagt 10€ voor drie workshops, maar je kan je ook inschrijven voor de afzonderlijke avonden voor 5€ per avond.

 

** Een initiatief van Vredesactie in samenwerking met Linx+ en ABVV Oost-Vlaanderen

Tags:

AGENDA AGENDA

Reageer

Reacties worden gemodereerd. Onaanvaardbare inhoud wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief

Lees hier onze laatste nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle interessante mensenrechtenweetjes.
Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief viermaal per jaar gratis in je mailbox.