Eerste Hulp Bij Privacy

21 augustus 2014

       

EMSOC ontwikkelde een EHBO-kit voor eenieder die op zoek is naar informatie of hulp omtrent privacy en sociale media. De EHBO-kit is een praktische tool die je door middel van vragen naar de juiste online informatiebron leidt. Wil je jouw account op sociale media verwijderen? Wil je meer weten over oplichters op sociale netwerken? Ben je op zoek naar tips en tricks om je beter te beschermen tegen gepersonaliseerde reclame? Wil je cyberhate aangeven? Of consumentenbedrog signaleren? Deze en vele andere vragen worden beantwoord aan de hand van de bronnen op de EHBO-kit. De tool werd op posterformaat gedrukt en is geschikt om op te hangen in scholen, bibliotheken, openbare computerruimtes, OCMW’s, … .

Benieuwd naar de EHBO-kit voor privacy & sociale media? Wil je graag een exemplaar bemachtigen? Tot en met 15 november kan de poster gratis besteld worden bij EMSOC! Na 15 november kan de kit nog zolang de voorraad strekt gratis opgehaald worden op onze kantoren te Brussel (geen verzending meer mogelijk) of in digitaal formaat opgevraagd worden.

Wat moet je doen?

Mail naar info@emsoc.be en vermeld jouw naam, adres en het aantal gewenste exemplaren. De poster komt dan gratis en voor niets jouw richting uit! De digitale versie in hoge resolutie kan hier gedownload worden.

Bron:

EMSOC

Reageer

Reacties worden gemodereerd. Onaanvaardbare inhoud wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief

Lees hier onze laatste nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle interessante mensenrechtenweetjes.
Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief viermaal per jaar gratis in je mailbox.